Blog

estand TS mostra Canet

18ª Mostra de la Taula del Sénia a Canet lo Roig

El dissabte 10 de juny de 2023 es va celebrar la 18ª Mostra de la Taula del Sénia a Canet lo Roig, aprofitant la realització de la 20ª Fira de l’Oli de Canet lo Roig durant els dies 10 i 11 de juny. A més del President de la Mancomunitat i Alcalde d’Herbers, Dani Pallarés, va presidir l’Alcaldessa de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés i van
estar acompanyats de la Gerent, Mª Teresa Adell, i nombrosos Alcaldes, Regidors i Diputats provincials.


Abans de l’inauguració dels dos actes, es va visitar l’exposició “Una mirada en 3D a les Oliveres mil·lenàries del Territori Sénia”, situada al Palau dels Piquers, i que es podrà visitar tota la setmana. A les 12, a la plaça Nova, on estaven situades les carpes dels pobles de la Mancomunitat Taula del Sénia, es van fer les inauguracions de la Fira i de la Mostra i seguidament es van visitar tots els estands dels pobles de la Taula del Sénia que van participar, contemplant una mostra dels temes patrimonials i turístics de cada poble i degustant els seus productes més característics.

 

expo 3d canet

Els estands de la 18ª Mostra i també l’exposició “Una mirada en 3D a les Oliveres mil·lenàries” van estar obertes durant tota la Jornada, sent moltes les persones que van passar per elles, tant al matí com a la tarda.