Oli Farga Mil·lenària

Valsipam

Marca de garantia

A més d'admirar les Oliveres mil·lenàries més monumentals (algunes de les quals van ser plantades pels romans) i participar en moltes activitats, podràs degustar i comprar tots els olis certificats que són del fruit d'aquestes oliveres ia més de qualitat Premium.

Per garantir l'origen i la qualitat d'aquests olis, col·laborant junts amb alguns sectors públics i privats de la zona, van registrar i gestionen la Marca de garantia Oli Farga Mil·lenària. Actualment són 14 les empreses valencianes i catalanes que elaboren els seus olis, seguint les bones pràctiques del Reglament aprovat pel Ministeri i sota el control de tècnics propis, de laboratoris i panells de tast oficials, reconeguts pel Consell Oleícola Internacional, i d'empreses de certificació.

Perfil sensorial: l'Oli Farga Mil·lenària és un oli de color verd daurat, amb aroma afruitada d'intensitat mitjana-alta que recorda l'herba acabada de tallar; el sabor està equilibrat entre el picant i el dolç, amb l'amarg lleuger i l'astringència molt baixa.

Aquestes són les ampolles de les úniques empreses que ofereixen un oli certificat fruit d'uns exemplars d'oliveres, autèntics monuments vius, del qual s'enamoraren els romans i totes les civilitzacions següents, que durant segles i segles els han cuidat i mantingut fins avui. A cadascuna d'elles, hi ha el vostre contacte i oferta.

1

El Vilar Mil·lenari

PORTA I FERRÉ SAT

 

3

Millennium

AGRARIA LES ALBOREDES

4

Iberolei Mil·lenari

AGRICOLA DEL CAMP

5

Cervol Milenario

ALMAZARA O.CERVOL SCV

6

Làcrima Olea Mil·lenària

AGRÍCOLA CAT. SC GODALL

 

8

Milenario

BODEGAS PESET VALLÉS SL

9

Les Tiboyes

FULLVER SC

10

Arbor Sacris

MIL&UNVERD SL

11

Sabor del Temps

JESÚS MIRALLES

17

 

Finca Varona la Vella

ORGANIA OLEUM SL 

13

Leyenda de Olivo

ELISABET RAMON

14

El Pobill Farga Milenaria

POBILL ECOLÒGICS

 

7

Millenium

ALMAZARA V. DELLÁ E HIJOS

 

 

 

12

Llum del Mediterrani

TERRES DE LLUM SL