Schema type
PLACE
Schema subtype
Touristic Attraction

Museu natural Oliveres Mil·lenàries de l'Arion

Ulldecona està a l'extrem sud de Catalunya, a la comarca del Montsià i al costat del riu Sénia. En el seu extens terme municipal (126,8 km²) hi ha inventariades 1.379 Oliveres Mil·lenàries, el que fa que sigui el municipi amb el major nombre d'oliveres mil·lenàries del món. Encara que hi ha alguns exemplars també a les zones planes, la gran majoria estan situats en els vessants de les serres de Montsià i de Godall.

Museo del vino y la vida rural de Sisternas

Junto a la pequeña aldea requenense de Casas de Cuadra, encontramos las antiguas bodegas y casas del Caserío de Sisternas sito en el término municipal de Requena (Valencia), y pertenecientes a la familia Cabildero.

Reconocido en 1996 como Colección Museográfica Permanente se exponen  en torno a 5.000 objetos relacionados con la vida rural comarcal y la elaboración de vinos desde la creación del Caserío en 1.902 hasta su cierre en la década de los sesenta.

Aquari i Barca Museu de Santa Pola

Visita l’aquari més antic de la Comunitat Valenciana

Esta format per 9 grans tancs d’aigua marina dedicats a mostrar les principals espècies de fauna i de flora que habiten en esta part del Mediterrani. És una visita imprescindible per a aprendre més sobre l’entorn marí i complement ideal per a poder identificar més espècies durant les sessions d’esnòrquel. Han sigut els mariners de Santa Pola els que han donat la majoria de les espècies que recull l’aquari.

Museus flotants: Submarí S-61 Delfín i Patruller Albatros III

Torrevella és un dels pocs llocs on podràs recórrer l’interior d’un submarí i sentir en primera persona les condicions de vida de la seua tripulació.

Durant la visita es poden recórrer totes les dependències de l’embarcació, cosa que farà les delícies dels amants dels submarins i de tots aquells que no tinguen claustrofòbia. Esta embarcació també és accessible per a visitants amb mobilitat reduïda gràcies a un elevador vertical, amb passarel·la d'accés i baranes.