Blog

FIRA MADRID

OLIVERES MIL·LENÀRIES TERRITORI SÈNIA A WOOE (Madrid, 26 i 27/02/24)

WOOE (World Olive Oil Exhibition) és la primera Fira del món dedicada exclusivament al món de l'oli d'oliva. Hi han participat 47 països, hi ha més de 300 empreses representades i han estat més de 5.000 els visitants.

Convidats per l'organització, Oliveres Mil·lenàries Territori Sénia participem a través de la Mancomunitat Taula del Sénia i l'Associació Territori Sénia, de forma molt destacada, exposant els 14 olis certificats per la Marca de garantia Oli Farga Milenaria, com a olis elaborats només d'olives Fargas recollides d'oliveres inscrites a l'Inventari d'Oliveres mil·lenàries del Territori Sénia (que superen els 350 centímetres de perímetre de tronc a una alçada de 130 cm del terra) i sent a més tots ells de qualitat Premium. Les 14 marques són:
 

- El Vilar Mil·lenari de PORTA I FERRÉ

- Millenium de AGRARIA LES ALBOREDES

- Iberolei Mil·lenari de AGRÍCOLA DEL CAMP

- Cervol Milenario de ALMAARA CERVOL

- Làcrima Olea Mil·lenària de AGRICOLA GODALL

- AOVE Farga Milenario de BODEGAS PESET VALLÉS

- Les Tiboyes de FULLVER

- Arbor Sacris de MIL&UNVERD

- Sabor del Temps de JESÚS MIRALLES

- Finca Varona la Vella de ORGANIA OLEUM

- Leyenda de Olivo de ELISABET RAMON

- El Pobill Farga Milenaria de POBILL ECOLÒGICS

- Millenium de ALMAZARA V. DELLÀ E HIJOS

- Llum del Mediterrani de TERRES DE LLUM.

A més d'això, Mª Teresa Adell (gerent de la Mancomunitat) ha fet 2 xerrades, una cada dia, sobre les Oliveres Mil·lenàries, acompanyades de diapositives.

També s'han mostrat 2 Exposicions sobre Oliveres mil·lenàries “Una mirada en 3D” i una altra sobre realitat virtual, sobre els exemplars més destacats del territori.

Finalment, a petició de l'organització es van enviar 3 vídeos variats sobre les oliveres mil·lenàries que, juntament amb altres, es van projectar contínuament a l'espai The Olive Tree Corner, situat al costat de l'estand i de les exposicions.