Blog

Cantal

La Taula del Sénia al taller VALSIPAM de Cantal (10/2021)

Amb un pressupost de 1.140.000€, el projecte VALSIPAM (Valorització de llocs SIPAM) va començar l’1 de novembre de 2020 i té prevista la seva finalització el 28 de febrer de 2023. Cuenta con 8 socios, además de la propia Consejería de Agricultura de Andalucía que lo lidera, de los 3 países que comportan el área SUDOE.

Aquest dimarts 26 d’octubre es celebra a Murat-Cantal (França) el II TALLER TRANSNACIONAL sobre “Turisme sostenible als Territoris SIPAM” a jornada completa, que consta de 4 sessions.

A la 1a sessió, participa Mª Teresa Adell (gerent de la Mancomunitat Taula del Sénia) explicant els resultats de l’anàlisi de la situació i del potencial turístic del Sistema Agrícola Oliveres Mil·lenàries del Territori Sénia.

Per tal d’elaborar l’Anàlisi de la situació i del potencial turístic, a més a més del personal de la Mancomunitat i l’Associació Territori Sénia, han col·laborat un equip de tècnics turístics de les diferents zones que comprèn el Territori Sénia: Costa, Planes (zona de les Oliveres Mil·lenàries) i Muntanya.

En fases posteriors, es preveu ampliar la participació als tècnics municipals i a tot el sector turístic del territori SIPAM.