Blog

17 mostra de Godall

17ª Mostra de la Taula del Sénia a Godall (3/2022)

El diumenge 13 de març de 2022 (després de 2 anys d’aturada pel Covid) es va celebrar la 17ª Mostra de la Taula del Sénia a Godall, aprofitant la realització de la 19ª Fira de l’Oli i l’Espàrrec MIL·LENÀRIA durant els dies 12 i 13 de març.

La Fira de Godall va ser inaugurada el dissabte 12 de març per Mª Teresa Adell, gerent de la Mancomunitat Taula del Sénia i Directora de la Marca de garantia Oli Farga Mil·lenària i es va desenvolupar durant els dos dies, amb gran assistència de públic de tota la zona.

Godall 2

En quant a la Mostra de la Taula del Sénia es va iniciar a les 10h del diumenge, obrint-se els estands dels pobles de la Mancomunitat a tot el públic. A les 11h es van reunir el President Antonio Ollés i la Gerent Mª Teresa Adell, amb l’Alcalde de Godall i la resta d’Alcaldes/esses i Regidors/es dels municipis membres i les altres Autoritats assistents, visitant primer l’exposició d’Oliveres mil·lenàries que estava a l’Església. A continuació, es van recórrer tots els estands dels diferents pobles i després els de la Fira de Godall.

Després de 2 anys de pandèmia, poc a poc torna la normalitat a la Fira de Godall i a la 17ª Mostra de la Taula del Sénia.