Aceite farga milenaria

Valsipam

Marca de garantia

A més d'admirar les Oliveres mil·lenàries més monumentals (algunes de les quals van ser plantades pels romans) i participar en moltes activitats, podràs degustar i comprar tots els olis certificats que són de el fruit d'aquestes oliveres i a més de qualitat Premium.

Per garantir l'origen i la qualitat d'aquests olis, col·laborant junts alguns sectors públics i privats de la zona, van registrar i gestionen la Marca de garantia Oli Farga Mil·lenària. Actualment són 19 les empreses valencianes i catalanes que elaboren els seus olis, seguint les bones pràctiques del Reglament aprovat pel Ministeri i sota el control de tècnics propis, de laboratoris i panells de tast oficials, reconeguts pel Consell Oleícola Internacional, i d'empreses de certificació.

Perfil sensorial: l'Oli Farga Mil·lenària és un oli de color verd daurat, amb aroma afruitat d'intensitat mitjana-alta que recorda l'herba acabada de tallar; el sabor està equilibrat entre el picant i el dolç, amb l'amarg lleuger i l'astringència molt baixa.

Aquestes són les ampolles de les úniques empreses que ofereixen un oli certificat fruit d'uns exemplars d'oliveres, autèntics monuments vius, del què es van enamorar els romans i totes les civilitzacions següents, que durant segles i segles els han cuidat i mantingut fins als nostres dies. En cadascuna d'elles, està el seu contacte i oferta.

1

El Vilar Mil·lenari

PORTA I FERRÉ SAT

2

1000 tardors

ACOMONT SCCL

3

Millennium

AGRARIA LES ALBOREDES

4

Iberolei Mil·lenari

AGRICOLA DEL CAMP

5

Cervol Milenario

ALMAZARA O.CERVOL SCV

6

Làcrima Olea Mil·lenària

AGRÍCOLA CAT. SC GODALL

7

Millenium

ALMAZARA V. DELLÁ E HIJOS

8

Milenario

BODEGAS PESET VALLÉS SL

9

Les Tiboyes

FULLVER SC

10

Arbor Sacris

MIL&UNVERD SL

11

Sabor del Temps

JESÚS MIRALLES

12

Llum del Mediterrani

TERRES DE LLUM SL 

13

Leyenda de Olivo

ELISABET RAMON

14

Llambrich 95

CARLOS SOLÀ

15

Natural Edition

FILOSOFIA GOURMET SL

16

Etern

JORDI LLAURADÓ

17

Finca Varona la Vella

ORGANIA OLEUM SL